Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@10:08:40 GMT

طالبان و اسلام‌گرایی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۷۰۷۷

طالبان و اسلام‌گرایی

سردار ایرانی شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی، سرزمین را از داعش ستاند و داعش فرو ریخت و پروژه جنگ شناختی با داعش نیز شکست خورد و استکبار جهانی نیز او را ترور کرد. حالا باید به دنبال جایگزین باشند؛ طالبان!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدمحمودشفیعی؛ گسترش اسلام در جهان باعث موج‌های سهمگینی شد که تهدید کننده نظام لیبرال دموکراسی و سرمایه‌داری غرب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر سرخ‌ها و چپ‌ها توانایی انقلاب‌سازی خود را از دست داده بودند و هیچ جایگزینی برای اسلام وجود نداشت. موج‌های اسلام‌گرایی باعث بیداری اسلامی و حتی بیداری در اروپا شده بود. طراحی و تاسیس داعش توسط استکبار جهانی، تولید یک روایت جعلی و دروغین از اسلام بود تا با تخریب این روایت جعلی، کل اسلام را تخریب کنند. داعش را دولت اسلامی خواندند و اسلام هراسی را به اوج رساندند. ماسون‌های نفوذی آنها در کشورهای اسلامی نیز پروژه را تکمیل می کردند.

 

یکی گفت دوره اسلامگرایی مانند دوره اسب سواری تمام شده و دیگری از اسلام رحمانی و اعتدالی دم می زد. جنگ شناختی موفق شده بود و مسلمانان نه تنها موج بیداری اسلامی را باخته بودند بلکه در لاک انفعال شدید فرو رفته بودند. سردار ایرانی شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی، سرزمین را از داعش ستاند و داعش فرو ریخت و پروژه جنگ شناختی با داعش نیز شکست خورد و استکبار جهانی نیز او را ترور کرد. حالا باید به دنبال جایگزین باشند؛ طالبان!

 

اشرف را برداشتند و طالبان را نشاندند. تمام سران قومیت‌ها را مانند کوفیان خریدند و مردم نیز متحیر به صحنه می نگریستند تا اینکه طالبان بر کرسی نشست. حالا باید فاز بعدی را شروع کنند. یک آقازاده خوش نام را باید بگونه‌ای هدایت کنند تا ثبات کشور را بر هم زنند و پای ایران را به یک جنگ داخلی بی حاصل باز کنند که ایران بسیار هوشمندی می کند اما جنگ شناختی ادامه دارد. سلبریتی ها و روشنفکران و کنشگران غربگرای ساکت نسبت به جنایات آمریکا و اسرائیل و سعودی در منطقه، ناگهان صدایشان در حمایت از دره پنجشیر بلند می شود و بگونه‌ی افراط آمیز و سازماندهی شده، علیه طالبان داد و فریاد براه می اندازند. همزمان جمعیت های متعددی از زنان در افغانستان تظاهرات می کنند و به نفع طالبان، شعارهایی مانند شعارهای انقلابی و اسلامی در ایران سر می دهند! روایت دو سویه‌ای شکل می گیرد که یک هدف دارد: این همانی

 


در این جنگ شناختی می خواهند بگویند طالبان همان راهی را می رود که ملت ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی رفتند. تشبیه پیروزی طالبان با انقلاب اسلامی و شایعه عکس ماه و... به زبان طنز صورت میگیرد. بخشی از ساختار سیاسی را متهم به حمایت از طالبان می کنند. یکی دو روزنامه به دلیل کج فهمی‌های همیشگی، آتوهای بدی به دست هوچیگران می دهند.

 

 

جنگ شناختی پیش می رود...

طالبان را زشت تر از واقعیتشان نمایش داده و طالبان نیز تعمدا دچار نرمش شده و برخی سخنان و شعارها را مطرح می کنند تا با تبادر ذهنی به متدینان در ایران، تحلیل‌های مغرضانه و هدف اصلی در جنگ شناختی در ایران حاصل شود. هیاهوی افراد وابسته به سرویس های اطلاعاتی غرب در ایران ادامه خواهد داشت. در فاز اول هدف مداخله ایران در افغانستان است. در فاز دوم دوقطبی سازی بین مردم ایران است. حمایت شدید از یک طرف در افغانستان توسط عده ای در ایران، یعنی تحریک طرف مقابل برای حمایت از دگرِ آنها!

 


در فاز سوم تشبه طالبان به برخی شعارهای کلیدی انقلاب اسلامی برای تبادر ذهنی و تخریب و هجو و نامشروع سازی با کمک این همانی ست. فاز چهارم، فاز جنگ رسانه‌ای و اردوکشی خیابانی در افغانستان مانند شورش تشرین عراق است. این فاز زمانی رخ می دهد که ایران به جهت تثبیت شرایط سیاسی در افغانستان، تبادل عقلانی اقتصادی خود را با همسایه شرقی برقرار کرده است. این عادی سازی روابط به مثابه حمایت و مشروعیت دادن تلقی شده تا زمانی که طالبان دست به جنایت و قتل عام در افغانستان می زند و هزینه این جنایات به ناحق به همسایه غربی تحمیل می شود. فاز آخر، فاز سرنگونی طالبان از طریق حمله نظامی سنگین و مجدد آمریکا به افغانستان است در حالی که اینبار مردم افغانستان و برخی از مردم ایران، این حمله را نه جنایت و اشغال، بلکه منجی گری و آزادی بخشی تلقی خواهند کرد.دپس از آن دوباره عرصه‌ی جنگ شناختی به جنگ نظامی تبدیل خواهد شد...

 

سیدمحمودشفیعی - مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان قائنات

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یادداشت دانشجویی طالبان افغانستان انقلاب اسلامی جنگ شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۷۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات داعش در افغانستان بیش از ۱۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده است که از ماه جنوری تا مارچ سال جاری میلادی دست‌کم ۳۶ تن در پی حملات داعش در افغانستان کشته و ۱۱۸ تن دیگر زخمی شده‌اند.

یوناما امروز با نشر گزارشی به دستور شورای امنیت سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در افغانستان گفت که در این حملات بیشتر شیعیان هدف قرار گرفته‌اند.

براساس این گزارش، از ۶ تا ۱۱ جنوری، سه انفجار بمب‌دستی در شهر کابل سبب کشته و زخمی شدن دست‌کم ۷۹ غیرنظامی شده است.

یوناما افزوده است که در ۶ جنوری پنج غیرنظامی در پی انفجار ماین جاسازی‌شده در یک بس مسافری در منطقه دشت‌برچی کابل کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

همچنان در ۹ جنوری انفجار ماین جاسازی‌شده در یک موتر حامل کارمندان اداره زندان‌های طالبان در منطقه «الوخیل» کابل، سه کشته و ۱۳ زخمی برجا گذشته است.

گزارش تصریح کرده که به تاریخ ۱۱ جنوری نیز در پی وقوع انفجاری در یک مارکیت تجارتی واقع در دشت‌برچی کابل که هنوز نوعیت آن مشخص نشده است، سه تن کشته و ۲۱ تن دیگر زخمی شده‌اند.

مردان، زنان و کودکان شامل قربانیان این حملات هستند.

طبق یافته‌های یوناما، حمله انتحاری در مقابل نمایندگی کابل بانک در قندهار هم ۲۵ کشته و ۵۰ زخمی برجا گذاشته است؛ این حمله در ۲۱ مارچ رخ داده بود.

مسئولیت تمام این حملات را گروه داعش بر عهده گرفته است.

این در حالیست که پس از ماه مارچ نیز کابل و هرات گواه حملات داعش بوده است.

در تازه‌ترین مورد، شام‌گاه دوشنبه، ۱۰ ثور، افراد تفنگ‌دار مربوط به داعش بر مسجد شیعیان در ولسوالی گذره هرات حمله کرده‌اند که در پی آن، شش تن به‌شمول زنان و کودکان کشته‌ شده‌اند و یک تن دیگر زخمی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • حضور طالبان در نشست کشورهای اسلامی
  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • کشته و زخمی شدن ۱۵۴ نفر در حملات داعش در افغانستان
  • حملات داعش در افغانستان بیش از ۱۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است